#14372
pawla
Účastník

Co se mi tak vybaví jeden přežírací den (asi týden zpátky), tak jsem normálně snídala + svačila. A pak přišel „oběd“ – české buchty s tvarohovou náplní (to větší balení), 1x kit kat, 2x sušenka romance, 2 nanuky (to už si přesně nepamatuju, prostě nějaké, co jsem doma našla). A chvíli poté jsem už opravdu normálně obědvala – těstoviny tuším. A pak se mi dařilo do večera jíst DOCELA normálně.
Moje poslední přežrání se v sobotu – obrovský balíček gumových medvídků, celá bílá studentská pečeť, nanuk (vanilkový kornout), několik broskví a meruněk a banán. A to podotýkám, že mě zastavila mamka, jinak bych jela dál. Ale samozřejmě pak žeru ještě po zbytek dne, ale ne takové návaly během chviličky.
Ale tohle jsou „sladké“ návaly, jinak sežeru třeba i půl kila eidamu (máme doma obrovské zásoby, protože to jíme pořád), 20 dkg salámu (klidně i takového, ze kterého je mi normálně šoufl), 4 krajíce chleba s jakoukoliv pomazánku (i když normálně pomazánky nemusím), do toho kupu piškotů… záleží na tom, co zrovna doma je. Když jsou uvařené těstoviny, sežeru ty. Když udělaný koláč, sežeru ten. Můj vrchol, co se týče koláče, bylo 3/4 velkého plechu u babičky. To bylo poprvé, co jsem měla záchvat ve společnosti.