#14375
Beruska123
Účastník

Je to všechno hrozně těžký. Hrozně bych chtěla shodit 5-7 kg, abych oblékla zase všechno své staré oblečení, nemusela pořád přemýšlet co si vezmu, protože je to moc popnuté apod. Chtěla bych se jít koupat do bazénu nebo opalovat na veřejnosti, ale stydím se. Ale efekt je opačný.
Ani ty vedra minulý nebo předminulý týden nepomohla, každý den jsem si kupovala jednu nebo 2 zmrzliny. A to žádné ovocné, ale takové ty poctivé s tlustou vrstvou mléčné čokolády a oříšky. Ňam, hrozně mi to chutná, ale po tom fakt nezhubnu. Minulý týden byl hrozný, radši na to nechci myslet.

Chtěla bych zažít ten pocit, že se naobědvám navečeřím nebo nasnídám to, co si připravím na stůl a nebudou mě po tom trápit myšlenky: co si dám teď? Ale zdá se mi, že tělo už je tak zvyklé a když s ním oběd (dostatečně velkou porci) ,tak chce jíst do té doby, než bude plné k prasknutí. Nebo se naučit to, že když si otevřu balíček sušenek, tak si vezmu třeba jenom 5 ks a potom ho zavřu a už si prostě nedám. Pocit, že si nakoupím jídlo na celý týden a nesní všechno hned první den, ale postupně. Nebo prostě jenom se chci znova naučit být ohleduplná k ostatním, že když sním všechno pečivo co je doma, tak potom ostatní nebudou mít nic a mě bude jenom špatně.

Co mě nejvíc vytáčí je to, že mamka potom vždycky řekne: Asi si měla hlad, málo ses naobědvala, jinak bys toho tolik nesnědla!!!! Z toho fakt vyšiluju, copak když mě měl někdo normální hlad, tak by toho snědl tolik, co jsem psala nahoře???

Holky, pište vaše příběhy! Fakt mi to pomáhá 🙂