#14351
bounty
Účastník

Prosím o pomoc s jídelníčkem. Nebo vůbec asi se vším, protože se plácám v bulimii. V posledních týdnech se to rozjelo a jsem opravdu nešťastná. Zvracím několikrát denně. A to jím dost velké porce. Jenomže najednou uzobnu zbytek jídla po malé a už se to veze, sním všechno možné na co přijdu a zvracím a pak zase jím, abych neměla hlad a pak toho lituju, tak zase zvracím a tak se to opakuje třeba 4 x. Dnes už 3 x.
Ráno mám ovesnou kaši (60 g vloček uvařených napůl v mléce a napůl ve vodě) + třeba jablko nebo teď aktuálně jahody (cca 100 g), k tomu káva s mlékem.
Sv. většinou káva s mlékem (záleží, kolik času zbývá do oběda) + jogurt bílý.
Oběd: 60 g rýže + 120 g masa, trocha oleje, zelenina + káva s mlékem (veliká) – a tady se mi začne rozjíždět bulimický záchvat, protože si dám třeba zmrzlinový kornout, ale pak toho lituju a vím, že půjdu zvracet, takže sežeru na co přijdu a valí to takhle dál.
Svačina: kaše z 40 g vloček + 100 ml mléka nebo kaiserka s máslem a eidamem, malá káva s mlékem.
Večeře: zeleninový salát, 50 g těstovin/rýže/jáhel/pohanky + 150 g cottage + lžička oleje do salátu.
Večeře 2 – např. půl vaničky odtučněného tvarohu smíchaného se lžící kysané smetany + trošku ořechů.
Nesladím ničím. A nepotřebuju ani hubnout ani přibírat. Chci si jen udržet současnou hmotnost, ale hlavně chci přestat zvracet, protože mám strašně depresivní chvíle. Nebýt dcerky, tak si snad něco udělám. Prostě se mi úplně zatmí před očima a nejsem schopna normálně fungovat, nenávidím všechno, nic mě nebaví, nejsem schopná jít ani ven, protože jsem doma upoutaná kvůli jídlu. Chci z toho bludného kruhu ven. K doktorům nemůžu, protože bych nesehnala hlídání a nikdo by z mých příbuzných neměl pro moji nemoc pochopení.